Close

Kasım 7, 2021

İstanbul Havalandırma Firmaları

İstanbul Havalandırma Firmaları arasında Saltan Havalandırma olarak İstanbul’un havalandırma ihtiyacını 1950’den beri karşılıyoruz.

İstanbul havalandırma firmaları arasında Saltan Mühendisliği tercih edenleriden bazılarını sunmaktan gurur duyarız!

İstanbul Havalandırma Firmaları benim havalandırma ihtiyacımı karşılar mı?

İstanbul’da havalandırma firması arıyorsanız öncelikle yapmanız gereken havalandırma ihtiyacınızı net bir şekilde anlayan bir havalandırma firmasını tercih etmeniz gerekmektedir. Bir havalandırma firması yada uzmanı sizin hangi ihtiyacınız olduğunu anlamadıktan sonra genellikle tarafınıza kurulan havalandırma sistemleri hüsran ile sonuçlanıyor.

İhtiyacınız olan havalandırma sisteminin hüsran ile sonuçlanması ne demek?

Öncelikle havalandırma ihtiyacınızı tek faktörle anlatmamaya özen göstermenizi öneririz. Peki bu ne demek? Örneğin bir lazer kesim atölyeniz yada kebap ocağınız varsa duman bulunduran bir iş yapmaktasınız. Fakat havalandırma ihtiyacınızı yalnızca “Lazer kesim atölyem var dumanı yok etmek istiyorum.” yada “Kebap salonum var ızgaradaki dumanı dışarı atmak istiyorum.” gibi genel bilgileri vermeyin. Bu bilgilere ek olarak davlumbaz boyutunuzu, sisteminizi günde ne kadar çalıştıracağınızı, bulunduğunuz alanın metre karesini gibi bilgileri de vermeyi unutmayın.

Havalandırma Sistemleri için bu bilgileri vermezsem ne olur?

Genellikle işletmenize keşfe gelen istanbul havalandırma firmaları sizin için bir çözüm sunmak ister. Fakat verdiğiniz genel bilgiler karşısında kapasitenizin tam uyuşmadığı bir havalandırma sistemi ortaya çıkarabilir. Peki bu ne demek oluyor? Örneğin “Kebap ızgaramdaki dumanı yukarı atmak istiyorum, dumanı atın da nasıl yaparsanız yapın!” gibi genel bir bilgi ve istek talep ettiğinizde sizin ihitiyacınız olan sistemin altında kalan bir kapasite ortaya çıkabilir. Kapasite ihtiyacınızın altında kaldığında ise havalandırma sisteminizin çalışmadığı, işinizi görmediği kanaatine varırsınız. Bu durum ise işletmenizde işinizin aksamasına, iş akış sürecinin olumsuz etkilenmesine yol açar. Gerekli olan kanal kapasitesi büyütülmek istense bile tekrar ek maliyete yol açar, işletme giderlerinizi artırmış olursunuz.

Fakat Saltan Mühendislik ve Havalandırma olarak garantiye dahil olan motor, kayış, fan gibi sizin kontrolünüzde olmayan sistemleri ücretsiz tekrar yenileyebilmekteyiz. Bu ücretsiz yenileme invertör veya hız anahtarı ile uzun süre yüksek kapasite ile çalıştırılması veya insan hatalarını kapsamaz.

Sizler de Saltan Mühendislik ve Havalandırma’dan hizmet veya ürün almak için iletişime geçebilirsiniz.

Tüm hizmetlerimiz için ziyaret edin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Open chat